Groot succes van Caïssa in Wijk aan Zee

Het Tata toernooi is een groot succes geworden voor een aantal van onze clubleden en het is erg jammer dat sommige toernooi-tijgers  zoals Henk -Jan Visser en Fred Avis ook moesten ervaren dat het dit jaar in het geheel niet wilde lukken.

Ik denk dat Co nog uitgebreid zijn verslag gaat doen, maar ik wil met name Co noemen die zelf zelden een toernooi weet  te winnen en nu glorieus met een wildcard in groep 6 trots winnaar is geworden. Zo ook een wispelturige Nick Manshanden die met een beetje meer zelfdiscipline nog veel meer zou kunnen bereiken dan de promotie als 2e achter Marc Helder in zijn groep naar groep 2. Ook Robbert van Dijkhuizen is aardig besmet met het schaakvirus en speelde een gedegen, maar niet spectaculair toernooi en wist zo in groep 4 bovenaan te eindigen met promotie als beloning, De revival van mijzelf met winst in groep 3 was totaal niet verwacht na alle kommer en kwel thuis maar des te blijer ben ik met de promotie

 

2 thoughts on “Groot succes van Caïssa in Wijk aan Zee

  1. In mijn korte relaas vergeet ik te vermelden dat Yvonne na een zeer zware tijd gelukkig in staat was om de laatste Tata ronde vanuit de bar mee te maken. Hartverwarmend vooral omdat vele oud bekenden verheugd waren dat ze er weer opgewekt met een kort koppie bij zat..

Reacties zijn gesloten.