Succes op GP Purmerend

Op Hemelvaartsdag, 25 mei, werd ditmaal al voor de 38e keer het Medi-Ma Jeugdschaaktoernooi georganiseerd door de schaakvereniging Purmerend. 104 schakers en schaaksters waren naar dit prachtige toernooi gekomen.

Er waren 13 groepen met acht deelnemers. Iedere groep speelde dus zeven partijen, met een bedenktijd van 20 minuten p.p.p.p.

Onze vereniging was met negen leden naar dit GP gekomen. We mogen stellen dat er hele leuke successen werden behaald.

Kevin de Rooy behaalde een schitterende eerste plaats in groep 6, hij behaalde 6 punten. In deze groep behaalde Thomas Bood een zesde plaats met mooi 2 punten.

David Verweij en zijn broertje Aron behaalden mooie tweede plaatsen. David in groep 3 en Aron in groep 12.

Bryan de Rooy deed het heel geweldig want hij wist in groep 13 de derde plaats te behalen, dit was zijn eerste beker, maar ik denk dat er nog heel wat zullen volgen.

In groep 4 speelden Aranka Verweij  en Colin Laan, zij behaalden de 7e en 8e plaats.

In groep 8 speelde Liz Manshanden een goed toernooi, zij behaalde in deze sterke groep heel knap 2½ punt en werd hiermee 6e.

In groep 9 deed Teun Bremen mee, hij werd knap 7e met 2 punten.

Meisjes en jongens ik vind dat jullie het geweldig hebben gedaan, mijn complimenten!

Leuk dat meester Ronald ook nog kwam kijken.

Wij willen schaakvereniging Purmerend bedanken voor dit grandioze toernooi. Naast het schaken was er ook nog de kleurwedstrijd en schaken tegen de Beer. De drie beste spelers van iedere groep kregen fraaie bekers, de andere vijf een mooie medaille en alle spelers kregen een leuk cadeau van de sponsor van het toernooi.

 

Klik hier voor de gehele eindstand