Schaakpuzzels voor Jonge Stappers: alle 13 goed? (20)

Naast de ‘Schaakpuzzels voor de jeugd’, voor de oudere kinderen (en volwassenen), heeft Caïssa-Eenhoorn ook schaakpuzzels voor Jonge Stappers, de meisjes en jongens van Stap 1 en Stap 2. Deze serie – ‘Alle 13 goed?’ – is op vrijdag 27 maart begonnen, bedoeld om het gemis van de clubavonden enigszins op te vangen. Nu het clubseizoen is afgelopen, volgt vandaag het laatste deel. In totaal staan er 260 puzzels op onze website.

Lees verder

Schaakpuzzel voor de jeugd (60)

Door het coronavirus hebben de schaakverenigingen geen clubavonden meer. Niet voor de senioren en niet voor de jeugd. Maar dat betekent niet dat meisjes en jongens niet kunnen schaken. Speciaal voor de jeugd plaatst Caïssa-Eenhoorn elke dag een schaakpuzzel op de website. Nu het clubseizoen ten einde is, nadert ook voor deze rubriek het slotakkoord. Vandaag is de laatste aflevering.

Lees verder

Schaakpuzzel voor de jeugd (59)

Door het coronavirus hebben de schaakverenigingen geen clubavonden meer. Niet voor de senioren en niet voor de jeugd. Maar dat betekent niet dat meisjes en jongens niet kunnen schaken. Speciaal voor de jeugd plaatst Caïssa-Eenhoorn elke dag een schaakpuzzel op de website. Nu het clubseizoen ten einde is, nadert ook voor deze rubriek het slotakkoord. Morgen is de laatste aflevering.

Lees verder

Schaakpuzzel voor de jeugd (58)

Door het coronavirus hebben de schaakverenigingen geen clubavonden meer. Niet voor de senioren en niet voor de jeugd. Maar dat betekent niet dat meisjes en jongens niet kunnen schaken. Speciaal voor de jeugd plaatst Caïssa-Eenhoorn elke dag een schaakpuzzel op de website. Nu het clubseizoen ten einde is, nadert ook voor deze rubriek het slotakkoord. Komende dinsdag is de laatste aflevering.

Lees verder

Schaakpuzzels voor Jonge Stappers: alle 13 goed? (19)

Naast de ‘Schaakpuzzels voor de jeugd’, die vooral voor de oudere kinderen (en volwassenen) bestemd zijn, heeft Caïssa-Eenhoorn ook schaakpuzzels voor Jonge Stappers, de meisjes en jongens van Stap 1 en Stap 2. Huiswerk klaar en je wilt wat anders doen dan buiten spelen, hier zijn dertien puzzels om op te lossen. Ze verschijnen in deze coronatijd elke dinsdag en vrijdag op onze website. Vandaag de op één na laatste aflevering.

Lees verder

Schaakpuzzels voor Jonge Stappers: alle 13 goed? (18)

Naast de ‘Schaakpuzzels voor de jeugd’, die vooral voor de oudere kinderen (en volwassenen) bestemd zijn, heeft Caïssa-Eenhoorn ook schaakpuzzels voor Jonge Stappers, de meisjes en jongens van Stap 1 en Stap 2. Huiswerk klaar en je wilt wat anders doen dan buiten spelen, hier zijn dertien puzzels om op te lossen. Ze verschijnen in deze coronatijd elke dinsdag en vrijdag op onze website. Omdat het clubseizoen altijd eind mei is afgelopen, stopt deze rubriek ook. Volgende week dinsdag is de twintigste en laatste aflevering.

Lees verder