25e Week in De Kreek

,,Vanmorgen werd de koffie door iemand anders rondgebracht. Na die te hebben opgedronken merkte ik dat de suiker vergeten was. Dat was mijn eigen schuld, kreeg ik te horen, dan had ik maar moeten zien dat er geen klontjes naast het kopje lagen. Maar er had wél een lepeltje gelegen, dus had ik gedacht dat die er al in gedaan waren.’’

Lees verder

23e Week in De Kreek

Samen met Margreet drink ik iedere dag rond half tien koffie. Ook op dinsdag in de 23e week in De Kreek zitten we op de bank, met de Linda en de Plus als leesvoer. In laatstgenoemd blad lees ik een verhaal over het Griekse vakantie-eiland Kefalonia dat Argostoli als hoofdstad heeft. En waar komt mijn eerste tegenstander van het recente Tata Steel Chess Tournament vandaan?

Lees verder

20e Week in De Kreek

Caïssa-Eenhoorn heeft de afgelopen dagen veel beste wensen gekregen en verschillende zijn al uitgekomen. Na een geslaagd Westfries jeugdkampioenschap op vrijdag en een geslaagde nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hoorn op maandag is de eerste clubavond van 2015 zeer geslaagd dankzij de cursus van Ronald Ritsema.

Lees verder