Arlette: vijftig procent voor op NK

Op haar elfde Nederlands kampioenschap heeft Arlette van Weersel een score van vijftig procent gehaald. In de slotronde verloor ze van Iozefina Paulet die daarmee de nationale titel veroverde. Concurrente Rosa Ratsma ging verrassend onderuit tegen Machteld van Foreest die met Maaike Keetman en Arlette op de gedeelde derde plaats eindigde.

Lees verder

Fraaie NK-zege Arlette van Weersel

Juist op het moment dat je het niet verwacht heeft Arlette van Weersel een beste slag geslagen. In de vierde ronde van het Nederlands vrouwenkampioenschap versloeg ze met zwart IM-speelster Tea Lanchava die met 2315 de hoogste rating heeft. De Caïssa-Eenhoorn-speelster staat nu op de gedeelde derde plaats en treft tot en met zondag alle concurrentes en daarmee de zwaarste opponentes.

Lees verder

Dennis Manshanden in de prijzen

Een prijs in ontvangst nemen is voor Dennis Manshanden geen onbekend verschijnsel, al gebeurde dat in december 2016 – hij werd toen Westfries kampioen in de B-jeugdcategorie – voor de laatste keer. Na een pauze van enkele jaren maakte hij op 9 april j.l. zijn rentree door in de seniorencompetitie van Caïssa-Eenhoorn te debuteren. En een dikke twee maanden later wordt hij in de C-groep van het HSG Open vierde.

Lees verder