Help Robin naar het WK in Griekenland

Nadat ze vorig jaar mocht deelnemen aan het EK jeugdschaken in Roemenië, is Robin Duson ditmaal uitgenodigd om mee te doen aan het WK jeugdschaken voor meisjes tot 16 jaar!

De drievoudig Nederlands kampioene zal tussen 19 en 31 oktober Nederland vertegenwoordigen in Griekenland.

Om deze unieke ervaring te verwezenlijken zoekt ze nog wel sponsoren die haar willen helpen. Wil je haar graag helpen, of ken je iemand die graag wil helpen, laat het weten. Alles is van harte welkom!

Alle informatie over haar, het WK en donaties staat op Talentboek.

Burgemeester is niet bang voor WK-deelneemster Robin Duson

Het grootste schaakspel van Hoorn – en misschien wel van Noord-Holland of Nederland – is vanaf 1 juni toegankelijk voor iedereen. Het bord van vier bij vier meter werd dondermiddag officieel in gebruik genomen door Jan Nieuwenburg, burgemeester van Hoorn, en Robin Duson, Nederlands jeugdkampioene en in oktober WK-deelneemster.

Het schaakspel wordt officieel in gebruik genomen. Burgemeester Jan Nieuwenburg opent, verrassend, met Pc3.

Lees verder

Privacybeleid van Caïssa-Eenhoorn

Het bestuur heeft een privacyreglement opgesteld dat voldoet aan de eisen van de AVG. Alle leden hebben dat reglement (via e-mail of via de post) ontvangen. Alle leden hebben ook een formulier ontvangen waarop ze kunnen aangeven of ze wel of niet kunnen instemmen met het gebruik van hun persoonsgegevens en beeldmateriaal door de vereniging. Het bestuur verzoekt alle leden deze verklaring zo spoedig mogelijk in te vullen en in te leveren bij de secretaris.

PRIVACYREGLEMENT CE 2018

PRIVACYVERKLARING LEDEN CE

GM, IM, FM en Henk-Jan Visser

Met 457 deelnemers uit twintig landen is het BPB/Limburg Open het grootste weekendtoernooi van Nederland. Maar ook kwalitatief kon de organisatie in de nieuwe sporthal De Geusselt in Maastricht tevreden zijn. De top twintig van de eindstand in groep A telde negen grootmeesters, zes IM- en drie FM-spelers en Henk-Jan Visser. Met zijn twaalfde plaats was onze clubgenoot de best geklasseerde schaker zonder titel.

Lees verder