Ruud in zijn debuutjaar als teamleider CE6 heeft zijn team naar de titel “gelootst”

Afgelopen maandag 19 feb. moesten we naar Petten waar de kerncentrale staat. Daar aangekomen gingen de haren overeind staan, maar dat kon ook door de kou komen. We moesten hier een goede uitslag neer zetten, om kans de maken op het kampioenschap.

Ruud had de opstelling flink door elkaar gegooid, zodat we nuclair aan het bord verschenen. Tom ongeslagen tot nu toe deze keer taktisch op bord 4, Roel de hoogste in rangorde op bord 1. Willem speelde alles met zwart dus op bord 2, met  teamleider Ruud op bord 3. Zo begonnen we aan deze laatste wedstrijd.

Roel had na de eerste  wedstrijd, (waar Jan Smink een half punt pakte) nog wat recht te zetten.Roel met 1 verlies, 2 winst had snel voordeel weten te bemachtigen en liet deze niet los.0-1. Tom wisselvallig in de interne, maar super in de NHSB bleef gewoon ongeslagen... 3-half uit 4. Zo was het rond half 11 een tussenstand van 0-2, de winst moest dus van Ruud komen.

Of zou Willem weer met zwart goed kunnen stunten, de tegenstander rating 1550 werkte mee. 0-3 nu en kon Ruud met een remise de 2 punten bijschrijven, we haalde ook een totaal van 12 bordpunten. Maar waren nu uitgespeeld, en moesten afwachten wat de concurrentie deed. Maar die waren waarschijnlijk door iets radioactiefs geraakt want ze bakte er in hun laatste wedstijd niks van. Na hun verlies waren wij kampioen.

Proficaat Tom: omdat hij ongeslagen is gebleven. Proficaat Roel: omdat hij na zijn slechte start daarna iedereen zoek speelde. Proficaat Willem: omdat hij alles met zwart speelde en 3 uit 4 haalde. Proficaat Ruud: omdat hij de medespelers naar de uitlocaties bracht.

 

 

2 thoughts on “Ruud in zijn debuutjaar als teamleider CE6 heeft zijn team naar de titel “gelootst”

  1. Proficiat spelers van het viertallenteam. Jullie hebben er niet met de Petten naar gegooid. Caïssa-Eenhoorn 6 is een sterke kampioen.

Reacties zijn gesloten.