A team op randje degradatie?

Terwijl teamleider Roy met dit keer teamleden Bart, Seréyo, Abel en Joey de terugreis aanvaardt vanuit Amersfoort en files moet trotseren op de A1 en de A7, heeft het team alle tijd om de twee nederlagen van vandaag te analyseren.

Chesscool was de 1e tegenstander van vandaag. Zij hadden een geheim wapen uit de kast gehaald om juist vandaag op volle sterkte met hun IM en FM aan te treden. David Klein met 2400+ speelde op bord 1 en Miquel Admiraal met 2300+ op bord 2, tja dan wordt het lastig.

Een leerzame ervaring is echter altijd mooi meegenomen dus onbevangen ging het team aan het werk. Bart kon het niet bolwerken tegen David, Seréyo wist een knappe remise af te dwingen tegen de kersverse FM-meester.
Op de onderste borden kon Abel mooi winnen en Joey moest het hoofd buigen voor Bart Feltman, met zijn rating van 1623 een geduchte tegenstander voor iedereen. Dus helaas, wederom in de JCC een nipt verlies met 1,5-2,5 maar dit levert geen matchpunten op.

De speellocatie De Drietand bevindt zich in een winkelcentrum waarin zich een lekker eettentje bevindt:Tijd voor turkse pizza's en voetbal en om half 3 de volgende ronde.

Dit keer tegen De toren Arnhem 2. Dit team stond op de laatste plaats, maar het team was zeker niet zwak. Dit bleek ook wel, ons team ging ten onder met 1-3. Alleen Seréyo en Joey wisten een remise te halen.

Helaas weer geen matchpunten, met nog 1 speeldag te gaan op 8 december (2 rondes) lijkt degradatie (voor de laagste 5 teams) welhaast onoverkomelijk...

1 thought on “A team op randje degradatie?

Reacties zijn gesloten.