Prima prestatie E teams op het NK

Op zaterdag 17 mei speelden twee E teams (tot 10 jaar) van Caïssa-Eenhoorn mee op het Nederlands kampioenschap in Barneveld. In een sterk veld van 40 deelnemende teams presteerden beide teams prima; team 1 behaalde 7 matchpunten wat een gedeelde 17e plaats betekende; op bordpunten 21e. Het tweede (meisjes)team behaalde ook keurig 5 matchpunten en gedeelde 30e plaats en op bordpunten 33e.

Het eerste team (o.l.v. Ben Takken) bestaande uit Joeri Kreuk,, Simon van Rossum en Remco Buijs wonnen 3 wedstrijden: van SC Ten Boer (3-1), Caïssa-Eenhoorn E2 (3-1) en Botwinnik (2,5-1,5). Er werd gelijkgespeeld tegen Spijkenisse en verloren van Klim Op E2 (1-3), voormalig kampioen SC De Paardensprong (1-3) en van ESV (0-4). Totaal dus 7 matchpunten en 12,5 bordpunten.En, een mooie plaats in de middenmoot.

Het tweede team (o.l.v. Michel Verweij) was een volledige meidenformatie met Veerle en Mai Sprietsma, Anouk Buijs, Aranka Verweij en Stella Duson en wonnen 2 wedstrijden van SK Souburg (3-1) en De Waagtoren waar ze op het NHSB kampioenschap nog van hadden verloren (3-1). Er werd gelijkgespeeld tegen Hooglands SG en verloren van Almere (0-4), SC Haren (1-3), Caïssa-Eenhoorn E1 (1-3) en van Magnus Leidsche Rijn E2 (1-3). Goed voor 5 matchpunten en 11 bordpunten. Jullie hebben je prima geweerd in het sterke deelnemersveld dames!

Persoonlijke uitslagen

Team 1: Joeri 5,5 uit 7, , Simon: 2 uit 7 en Remco 1 uit 6

Team 2: Veerle 1 uit 6 (1 invalbeurt in team 1), Mai: 2 uit 6, Anouk: 2 uit 5, Aranka: 3 uit 6 en Stella: 4 uit 6.

Al met al uiteraard een gezellige en leerzame dag voor alle spelers en ook allemaal individuele punten gehaald dus prima gedaan! Speciaal wil ik daarbij Joeri noemen die op bord 1 5,5 uit 7 haalde. Petje af; een geweldige prestatie!

Klik hier om naar alle uitslagen (en persoonlijke) te gaan

 

Klik hier voor meer foto's (op de Facebook pagina)

Caïssa-Eenhoorn E1 - Klim Op E2

Caïssa-Eenhoorn E1 - Klim Op E2

Caïssa-Eenhoorn E1- Klim Op E2

Caïssa-Eenhoorn E1- Klim Op E2

1 thought on “Prima prestatie E teams op het NK

  1. Joeri Kreuk topscorer met 5 uit 7 geweldig!!!
    Maar de andere spelers/sters hebben het ook
    heel goed gedaan want iedereen heeft punten.

Reacties zijn gesloten.