Zilveren NHSB-bekerteam plaatst zich voor finale

Na het bekersucces van vorig seizoen is Caïssa-Eenhoorn ook dit seizoen met minimaal één team vertegenwordigd in de finale van de NHSB-beker. Na een nipte overwinning bij Kijk Uit in de kwartfinale werd een paar weken later MSC met duidelijke cijfers naar huis gestuurd. In de Kreek werd het 4-0 waardoor het zilveren bekerteam de eerste finalist is. Op de laatste dinsdag van april kan daar ons gouden bekerteam nog bijkomen.

Robbert van Dijkhuizen (links) is tegen Evert Bergman op weg om in de bekerwedstrijd tegen MSC de maximale score te realiseren.

Lees verder

CE in tweeluik te sterk voor Santpoort

In een paar dagen tijd wist Caïssa-Eenhoorn tweemaal te winnen van Santpoort. In de KNSB-competitie won CE 2 in Velserbroek met het kleinst mogelijke verschil waarna de return in Zwaag in de topklasse van de NHSB ook een prooi werd voor CE. Het tweede KNSB-team is daarmee goed op weg om kampioen te worden terwijl het NHSB-team daar nog steeds op mag hopen.

Santpoort-CE 2 staat op het punt van beginnen

Lees verder

Domper voor Caïssa-Eenhoorn 2

De ZSC/HWP Combinatie heeft een einde gemaakt aan de ongeslagen reeks van 12 wedstrijden van Caïssa-Eenhoorn 2. De Zaankanters waren in De Kreek verrassend te sterk en wonnen met 5,5-2,5 waardoor de CE 2 koploper af is.

Caïssa-Eenhoorn 2 is onderweg tegen ZSC-HWP Combinatie. Teamleider Robbert van Dijkhuizen heeft een goed overzicht. Op de voorgrond David Verweij (links) en Chris de Saegher, de kopmannen van de derdeklassers.

Lees verder

Geslaagde 6e editie van Finbotx jeugd GP toernooi

Met 124 deelnemers kende de zesde editie van het Finbotx jeugd GP toernooi een recordaantal aan deelnemers. Het was daarom druk en gezellig in de Plataan en dat kwam ook zeker door het 'schaakweer'.

Daan Heus (HWP Haarlem) werd de verrassende winnaar van het toernooi en mocht de enorme wisselbeker mee naar huis nemen die hij overnam van Mehmet Keskin die vijfde werd in groep 1.

Lees verder voor alle eindstanden in de 16 groepen (verslag en foto's volgen).

Lees verder