Domper voor Caïssa-Eenhoorn 2

De ZSC/HWP Combinatie heeft een einde gemaakt aan de ongeslagen reeks van 12 wedstrijden van Caïssa-Eenhoorn 2. De Zaankanters waren in De Kreek verrassend te sterk en wonnen met 5,5-2,5 waardoor de CE 2 koploper af is.

Caïssa-Eenhoorn 2 is onderweg tegen ZSC-HWP Combinatie. Teamleider Robbert van Dijkhuizen heeft een goed overzicht. Op de voorgrond David Verweij (links) en Chris de Saegher, de kopmannen van de derdeklassers.

Lees verder

Geslaagde 6e editie van Finbotx jeugd GP toernooi

Met 124 deelnemers kende de zesde editie van het Finbotx jeugd GP toernooi een recordaantal aan deelnemers. Het was daarom druk en gezellig in de Plataan en dat kwam ook zeker door het 'schaakweer'.

Daan Heus (HWP Haarlem) werd de verrassende winnaar van het toernooi en mocht de enorme wisselbeker mee naar huis nemen die hij overnam van Mehmet Keskin die vijfde werd in groep 1.

Lees verder voor alle eindstanden in de 16 groepen (verslag en foto's volgen).

Lees verder

Caïssa-Eenhoorn doet mee aan de Grote Clubactie

Caïssa-Eenhoorn doet ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Een leuke manier om geld op te halen voor de jeugd. Dit kan door het kopen van een lot dat 3 euro per stuk kost. Van die 3 euro gaat maar liefst 2,40 euro naar de club. Met het lot maak je uiteraard ook nog eens kans op mooie prijzen!

Loten kun je kopen kan door in te tekenen in de verkoopboekjes (op dinsdagavond / vrijdagavond) maar kunnen ook gemakkelijk online worden gekocht. Een lot, of meerdere loten kunnen online worden gekocht op onze verkooppagina. Je kunt ook de QR-code gebruiken om op de pagina te komen.

Simultaan tegen GM Dimitri Reinderman en Rapid achtkamp met IM Eline Roebers op 23 september

Het jubileumjaar 2023 is voor Caïssa-Eenhoorn nog niet afgelopen en daarom zijn we verheugd een volgend evenement aan te kondigen!
Op zaterdag 23 september zal GM Dimitri Reindermanin onze vaste speellocatie De Kreek in Hoorn simultaan geven. Voor deze simultaan zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar!

IM Eline Roebers zal met spelers uit ons eerste en tweede team een Rapid achtkamp spelen. Lees verder