Geslaagde slotavond van de jeugd

De jeugd sloot afgelopen vrijdag het seizoen op leuke wijze af. Na een doorgeefschaaktoernooitje met veel lekkers en gezelligheid werden de prijzen van de afgelopen competitie uitgereikt. Wouter Booij is daarin op overtuigende wijze de nieuwe clubkampioen van de jeugd 2016 geworden!

Clubkampioen jeugd 2016 Wouter Booij

Jeugdleider Robbert van Dijkhuizen feliciteert clubkampioen van de jeugd Wouter Booij.

Een week na de examens werd op gezellige en ontspannende wijze het jaar afgesloten. Na een druk en vol jaar kijken we uiteindelijk terug op een geslaagd jaar. Er is uiteraard altijd ruimte voor verbetering, maar we hebben dit jaar vast een mooie stap gezet om ervoor te zorgen dat we een nog betere jeugdopleiding kunnen geven. De komende jaren hopen we dat voort te zetten.

DSC00253

Doorgeefschaken!

Doorgeefschaken is een leuke alternatieve schaakvorm, en tevens een mooie manier om samen met andere jeugdspelers een team te vormen. Er werden op de laatste avond behoorlijk wat stukken geslagen en weer ingezet op het bord ernaast. Hetgeen leuke taferelen oplevert. De koppels werden veelal op niveau ingedeeld (de nummer 1 van de competitie met de nummer laatst). Hierdoor werden er 5 ronden strijd geleverd. Voor de beste 3 was er een medaille.

Dan verder naar de prijsuitreiking van de competitie. Er werd een grote competitie gespeeld in het voorjaar, maar voor elke groep waren er prijzen te verdienen. In elke categorie was het spannend tot het einde wie er met de prijzen vandoor gingen. Uiteindelijk is Wouter Booij op overtuigende wijze jeugdclubkampioen 2016 geworden! Op een tweede plaats Robin Duson en als derde haar zusje Stella.

Fotoverslag van de prijsuitreiking:

Zo zit het seizoen er weer op. Het nieuwe seizoen start weer op de eerste vrijdag van september (2 september). We zijn altijd weer op zoek naar nieuwe kinderen, dus die zijn altijd van harte welkom. De eerste weken kunnen zij uiteraard vrijblijvend komen kijken.

Fijne vakantie, en voor degene die zomertoernooien gaan spelen: heel veel succes!