Live: Caïssa-Eenhoorn - SG Max Euwe

Vanmiddag wordt de 6e ronde (voor de 5e klasse de 5e ronde) in de KNSB-competitie gespeeld. Het 1e speelt tegen SG Max Euwe, het 2e tegen Dierenkliniek Zuiderkaag MACh en het 3e tegen Bergen 2. Daarnaast wordt een wedstrijd gespeeld in de viertallencompetitie van de NHSB: Caïssa-Eenhoorn v1 - En Passant v. De partijen van het 1e zijn vanaf 13.00 uur live te volgen. De partijen van alle teams zijn natuurlijk ook te zien in de theaterzaal van MFA de Kreek in Zwaag.

Alternatieve weergaves:

De meeste velden kunnen aangeklikt worden voor extra functies, enkele belangrijke zijn:

  • a1: begin van de partij
  • d1: zet terug
  • e1: zet vooruit
  • h1: einde van partij
  • c3: vorige partij
  • f3: volgende partij
  • c8: PGN huidige partij
  • d8: PGN alle partijen

Let op: voor deze functies is a1 altijd linksonder, zelfs als het bord omgedraaid is!