Vrolijk en Beerdsen winnaars vijfde editie JP's Kroegloper Hoorn

Eindstand 

Op zondag 2 juli vond alweer de vijfde editie van JP's Kroegloper Hoorn plaats. De GM's Liam Vrolijk en Thomas Beerdsen maakte hun favorietenrol waar door met overmacht het toernooi te winnen (13,5 uit 14). Zij stonden alleen één halfje af aan het duo Misha Dorokhin en Daan Zult. Zij deelden samen met Merijn van Delft en Eelco Kuipers de tweede plaats met 10,5 punt.

Winnaars van de vijfde editie van JP's Kroegloper Hoorn: Liam Vrolijk en Thomas Beerdsen

Al met al was het weer een geslaagde dag en werd er fanatiek onder het genot van een drankje geschaakt in 11 verschillende horecagelegenheden in de binnenstad van Hoorn. Na zeven ronden keerde iedereen weer terug bij de start- en eindlocatie Café JP.

Naast prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 waren er ook ratingprijzen te winnen. Deze werden gewonnen door Vasco Metten en Henk Keesman (tot 3700) en Rob Nieuwboer en Niels Schaap (tot 3300). De duo's Peter Doggers/Marc Heertjes, Jan Timmerman/Walter Schram, Sjoerd Kelder/Jessica Koning en Piet Krul/Johan Krul pakten resp. de tweede en derde ratingprijs in hun categorie.

De volledige eindstand is te vinden op StickChess

 

1 thought on “Vrolijk en Beerdsen winnaars vijfde editie JP's Kroegloper Hoorn

  1. Geweldig leuk toernooi! Heel gezellig, leuke kroegen en locaties en leuke en goede organisatie. De sfeer onderling was erg prettig en vriendschappelijk, zoals het ook hoort tijdens dit soort toernooien. Een aanrader en zéker voor herhaling vatbaar

Reacties zijn gesloten.