Zondag 10 juli: JP's kroegloper Hoorn

Op zondag 10 juli vindt het 4e JP's kroegloper schaaktoernooi Hoorn plaats. Na twee jaargangen zonder toernooi kan dit gezellige toernooi dit jaar wel weer doorgaan. Er zal worden geschaakt in verschillende kroegen in de binnenstad van Hoorn met als start - en eindkroeg Cafe JP Coen.

Op de zondag wordt er gestart Cafe JP Coen. Hierna gaan de tweetallen op pad naar verschillende kroegen/cafés in de binnenstad van Hoorn om een 7 ronden durend na-ijlend Zwitsers toernooi te spelen (20 min. p.p.p.p.). Elke ronde in een andere kroeg. Uiteindelijk komen alle teams weer terug bij JP voor de prijsuitreiking. Een eerste prijs van 400 euro, en daarnaast ook verschillende andere geldprijzen en (rating) prijzen in natura. Ook zijn er weer de befaamde geluksprijzen.

Een leuke en vooral ook gezellige dag die je niet mag missen. Op de website: www.kroegloperhoorn.nl staat de deelnemerslijst en meer informatie