NHSB jeugd PK's en teamkampioenschappen in Hoorn

In februari en maart organiseert de NHSB in samenwerking met Caïssa-Eenhoorn een aantal Noord-Hollandse kampioenschappen voor de jeugd in verschillende leeftijdscategorieën, zowel persoonlijk als in teamverband. Klik verder voor meer informatie.

In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 februari is er in de Huesmolen het persoonlijk kampioenschap in de A (geboren in 1994 of later), B (geboren in 1998 of later) en de C (geboren in 2000 of later) categorie. Er wordt op beide dagen gespeeld en het kampioenschap dient als plaatsingstoernooi voor de Nederlandse kampioenschappen later dit jaar. Er is een vrije inschrijving voor alle categorieën. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast, op de zondag is er ook het kampioenschap voor de E categorie (geboren in 20004 of later). Dit geldt ook als plaatstinstoernooi voor het NK later dit jaar. Ook hier is een vrije inschrijving. Klik hier voor meer informatie.

Ook mogen we de NHSB (JCC) teamkampioenschappen organiseren in zowel de C, D als E categorie. Op zondag 23 februari is dat voor de E categorie en wordt er gespeeld in MFA De Kreek in Bangert Oosterpolder (Zwaag). Er wordt gespeeld met viertallen van spelers en speelsters geboren in 2004 of later. De beste 3 teams plaatsen zich dan voor het NK later dit jaar. Klik hier voor meer informatie

En, last but not least, op zondag 16 maart is het de beurt aan de C en D teams in de Huesmolen. Zelfde principe als bij de E alleen dan viertallen van spelers geboren in 2000-2001(C) en 2002-2003 of later(D). Het beste C team plaats zich voor de KNSB JCC Meesterklasse C 2014 De beste 3 D teams plaatsen zich voor de KNSB JCC Meesterklasse D 2014. Beide Meesterklassen worden later dit jaar verspeeld. Klik hier voor meer informatie over het C en D teamkampioenschap.

De persoonlijke kampioenschappen voor D spelers (geboren in 2002-2003 of later) en de Pupillendag voor F(2005), G(2006) en H(2007 of later) spelers worden gehouden in Zuid Scharwoude in het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 februari. De D categorie speelt op beide dagen. De F,G en H categorie alleen op zondag. Klik hier voor meer informatie over het D kampioenschap en klik hier voor meer informatie over de Pupillendag. Ook hier is er een vrije inschrijving.