Naar de film Pawn Sacrifice, nu 2 personen voor de prijs van 1!

pawn-sacrifice-slice-600x198
Nog een leuk uitje nodig in de kerstvakantie? Grijp je kans en ga nu met korting naar Pawn Sacrifice bij het filmhuis oftewel Cinema Oostereiland in Hoorn.

Schakers staan misschien niet bekend als fervente bioscoop-gangers (of chargeer ik nu te erg:-)) maar een film over schaaklegende Bobby Fischer, waar zelfs ik, als niet-schaker, van gehoord heb, is wel een bezoek waard.
Tussen al het Spectre en Star Wars geweld in de bioscopen dreigt deze film misschien wel over het hoofd gezien te worden, vandaar deze kortingsactie, speciaal voor leden van onze schaakvereniging.

Ikzelf heb de film reeds gezien, en ik vond het een leuke, onderhoudende film, waarbij je dus niet per sé veel over schaken hoeft te weten. Wat mij het meest aansprak in de film was eigenlijk de problematiek bij hoogbegaafdheid. En de paranoia, die bij Bobby Fischer hoorde en waar hij voor de buitenwereld ook een beetje om bekend stond, kwam duidelijk naar voren.

Dus ik zou zeggen: maak gebruik van de korting die we hebben kunnen regelen met het filmhuis en ga zelf oordelen. Uiteraard op de sfeervolle locatie op het Oostereiland.

De film draait nog op de volgende data:cinema oostereiland

Woensdag 23 december om 18.00 uur
Zondag 27 december om 18.30 uur
Dinsdag 29 december om 16.00 uur

Ik heb de beschikking gekregen over 4 gratis kaarten. Dus 4 leden van de vereniging kunnen iemand gratis meenemen. Voor de duidelijkheid: de gratis kaart geldt dus alleen als er ook 1 betalende persoon is. Verder geldt: wie het eerst reageert…

Mocht iemand interesse hebben, reageer dan snel door een reactie te plaatsen. Ik heb de kaarten in mijn bezit. Maar kan ze desgewenst dan vanavond op de clubavond even langs brengen.

Verdere informatie kijk op:
http://www.cinemaoostereiland.nl/film/pawn-sacrifice/
wp-contentuploads201505Pawn-Sacrifice

12 thoughts on “Naar de film Pawn Sacrifice, nu 2 personen voor de prijs van 1!

  1. Wij zijn ook wel geïnteresseerd in een gratis kaartje.
    Ben benieuwd naar de film, zondag gaan we er waarschijnlijk heen!

    Groet
    Robbert

  2. Ik zie dat er nu al 5 aanmeldingen zijn…
    Misschien moeten jullie die kaarten maar verloten onder de aanwezige geinteresseerden vanavond?? Dat is wellicht het eerlijkst?
    En anders worden het de eerste vier ( Rinus, Robbert, Dirk en Rowan)

  3. Dat wordt dus loten Sernin : ook ik wil wel meedoen in die verloting. Wellicht een idee om vanavond een loting organiseren ?

  4. We kunnen op zich wel loten, maar ik moet dan even kijken hoe we dat precies gaan doen. Ik zal Co even bellen of ie alle namen meeneemt, want volgens mij gaan/kunnen we ook weer loten voor de beker.

    • Het is geregeld: we gaan loten zoals we het ook doen met de beker, alleen trekken we dan 4 namen uit het zakje. Omdat de spullen dan toch aanwezig zijn loten we vanavond ook gelijk de kwartfinales van de beker. De loting voor de kaartjes doen we aan het begin van de avond, die voor de beker aan het eind.

Reacties zijn gesloten.