Caïssa-Eenhoorn actief in zomertoernooien

Spelers van Caïssa-Eenhoorn zijn de komende maand actief in drie zomertoernooien. Het HSG Open (Hilversum) is komend weekeinde, daarna volgen het ROC Nova College- en het SPA Chess-toernooi.

Het Hilversums Schaakgenootschap heeft vrijdag de aftrap van de drieluik. Met 232 deelnemers zit het HSG Open helemaal vol. Peter Holscher, Ronald Ritsema, Nick Manshanden en Robin Duson doen mee in de A-, Robbert van Dijkhuizen in de B-groep.

Op 30 juni begint in Haarlem het ROC Nova College-toernooi, waarin Ardjan Langedijk min of meer in alle ronden het thuisvoordeel geniet. Onze Heemsteedse clubgenoot verkeert tot en met 2 juli in het gezelschap van nog vier Caïssa-Eenhoorn-spelers: Peter Holscher, Nick Manshanden en Erik en Abel Romkes.

Veel van dezelfde namen komen we tegen tijdens het toernooi in het Science Park Amsterdam (8-16 juli). Peter Holscher en Ronald Ritsema in A, Nick Manshanden, Robin Duson, Fred Avis en Robbert van Dijkhuizen in B. Voorts neemt Frank Tieken deel aan de dag- en weekendvierkampen.