Grand Prix Santpoort

Zondag 7 oktober is het eerste jeugd Grand Prix toernooi uit de NHSB cyclus van
het nieuwe seizoen 2012-2013 gespeeld. Traditioneel werd het eerste Grand Prix toernooi van het seizoen in het Soli muziekcentrum in Driehuis gehouden en georganiseerd door SC Santpoort. Vanuit de jeugd van Caïssa-Eenhoorn waren er (slechts) 2 deelnames.

Zo deed Marijn Smith mee. Hij had een zware dag in de sterke tweede groep. Hij behaalde 1 punt en werd helaas laatste. Volgende keer gaat het zeker beter!

Klaas-Jan Koedijk deed het daarentegen juist erg goed. In de spannende groep 4 behaalde hij heel netjes 5 punten en omdat de concurrentie steekjes liet vallen werd hij ongedeeld eerste. Prachtige prestatie Klaas-Jan!

Alle uitslagen en standen zijn te vinden op de website van SC Santpoort: (Uitslagen GP Santpoort)

Dan ook vast de aandacht voor het eerstvolgende Grand Prix toernooi. Het volgende toernooi is namelijk al heel snel. Over een kleine 2 weken, op zaterdag 20 oktober organiseert Caïssa-Eenhoorn namelijk haar eigen GP toernooi, het zogeheten Bischoff toernooi. Het Bischoff toernooi wordt  alweer voor de 18e maal gehouden in de Huesmolen. Vanuit de jeugdcommissie verwachten wij uiteraard veel deelnames vanuit de jeugd. Tevens zijn er natuurlijk ook mensen nodig om te helpen om het toernooi mogelijk te maken. Denk dan aan tafels klaar zetten, borden opzetten etc. Wij rekenen op u!

Verder voor meer informatie over het toernooi: de aankondiging van het 18e Bischoff toernooi.