Rabo ClubSupport actie

Onze vereniging doet ook in 2021 weer mee aan de Rabo ClubSupport actie van de Rabobank.

Wat is dat?
Een actie waarbij leden van de Rabobank West-Friesland kunnen stemmen op clubs & verenigingen die zich hebben aangemeld voor de actie en die een maatschappelijk verantwoord bestedingsdoel hebben opgegeven. Wij hebben als bestedingsdoel opgegeven:

Net als veel verenigingen heeft ook Schaakvereniging Caïssa-Eenhoorn te maken gehad met ledenverlies a.g.v. het lange tijd niet gezamenlijk kunnen beoefenen van onze hobby. Aan de andere kant hebben we gezien dat tijdens de pandemie het online schaken een enorme vlucht heeft genomen, ook vanwege de populariteit van de Netflix serie The Queen's Gambit. Ons bestedingsdoel is derhalve om de ex-leden én nieuwe leden aan te kunnen trekken, middels promotie en speciale acvititeiten.

Hoe werkt het?
Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Caïssa-Eenhoorn (en eventueel nog maximaal twee favorieten) en stemmen maar! Rabobank ontvangt je stem graag voor 25 oktober.

Wat willen wij hiermee bereiken?
Uiteraard hopen we op zoveel mogelijk stemmen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de vereniging en om nieuwe en ex-leden te kunnen aantrekken. Daarom vragen we iedereen die bij de Rabobank bankiert om te gaan stemmen op Caïssa-Eenhoorn, en tevens om andere familieleden aan te sporen hetzelfde te gaan doen!

Waar vind ik meer informatie en ook de voorwaarden?
Je kunt lezen over de voorwaarden en alle clubs & verenigingen in de regio die meedoen op deze Rabobank pagina. Of vraag de penningmeester, die te bereiken is op penningmeester@caissa-eenhoorn.nl

Dank voor jullie aandacht en dank voor de stemmen!
Zegt het voort!