Rabo Clubsupport actie

Onze vereniging doet ook in 2022 weer mee aan de Rabo ClubSupport actie.

Wat is dat?
Een actie waarbij leden van de Rabobank West-Friesland kunnen stemmen op clubs & verenigingen die zich hebben aangemeld voor de actie en die een maatschappelijk verantwoord bestedingsdoel hebben opgegeven. Wij hebben als bestedingsdoel opgegeven:

In 2023 bestaan we 100 jaar en willen daar uitvoerig bij stilstaan met diverse activiteiten voor leden en voormalig leden. Tevens brengen we een jubileumboek uit. Dit alles kost geld dat buiten de reguliere begroting valt. Daarom willen we via Rabo ClubSupport middelen binnenhalen om de jubileumuitgaven mee te financieren.

Hoe werkt het?
Vanaf heden kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Caïssa-Eenhoorn (en eventueel nog maximaal twee favorieten) en stemmen maar! Rabobank ontvangt je stem graag uiterlijk 27 september.

Wat willen wij hiermee bereiken?
Uiteraard hopen we op zoveel mogelijk stemmen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het aanstaande jubileum. Daarom vragen we iedereen die bij de Rabobank bankiert om te gaan stemmen op Caïssa-Eenhoorn, en tevens om andere familieleden aan te sporen hetzelfde te gaan doen!

Waar vind ik meer informatie en ook de voorwaarden?
Je kunt lezen over de voorwaarden en alle clubs & verenigingen in de regio die meedoen op deze Rabobank pagina. Of vraag de penningmeester, die te bereiken is op penningmeester@caissa-eenhoorn.nl

Dank voor jullie aandacht en dank voor de stemmen!
Zegt het voort!