Misha en Daan sterke kroeglopers

Er lijkt geen eind aan te komen. In het al zo succesvolle seizoen van Caïssa-Eenhoorn gaan clubgenoten ook al kroegloperstoernooien winnen. Zondag werd in Haarlem de eerste editie gehouden en ondanks de aanwezigheid van verschillende grootmeesters en internationaal meesters ging de eindzege naar Misha Dorokhin/Daan Zult.

Beide eersteteamspelers verzamelden in zeven ronden 12½ punt. Anderhalf meer dan Robin Duson (nog een clubgenote) en grootmeester Casper Schoppen die op de tweede plaats in een veld van een kleine zeventig duo's belandden. Derde werden, eveneens met elf punten, grootmeester Robby Kevlishvili en bijna-grootmeester Thomas Beerdsen. De schaakborden stonden in vijftien horecagelegenheden. Een verslag en veel foto's zijn te vinden op de website van de organiserende vereniging Kennemer Combinatie en op Schaaksite.