Rabo ClubSupport actie

Onze vereniging doet ook in 2023 weer mee aan de Rabo ClubSupport actie. Als je lid bent bij de Rabobank West-Friesland kun je onze vereniging steunen!

Wat is dat?
Een actie waarbij leden van de Rabobank West-Friesland kunnen stemmen op clubs & verenigingen die zich hebben aangemeld voor de actie en die een maatschappelijk verantwoord bestedingsdoel hebben opgegeven. Wij hebben als bestedingsdoel opgegeven:

Sinds jaar en dag leiden we onze jeugd op. Dat heeft geresulteerd in de doorstroming van vele jeugdtalenten naar de hogere seniorenteams. Tot de dag van vandaag bestaat meer dan de helft van het eerste team uit spelers van de eigen jeugdopleiding.
Maar het wordt steeds lastiger om eigen (jeugd)spelers te vinden en te behouden die bereid zijn om de jeugd te trainen. We willen hen daarom een beperkte financiële vergoeding geven voor de trainingen. Dat is ons bestedingsdoel.

Hoe werkt het?
Vanaf heden kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Caïssa-Eenhoorn (en eventueel nog maximaal twee favorieten) en stemmen maar! Rabobank ontvangt je stem graag uiterlijk 26 september.

Wat willen wij hiermee bereiken?
Uiteraard hopen we op zoveel mogelijk stemmen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het aanstaande jubileum. Daarom vragen we iedereen die bij de Rabobank bankiert om te gaan stemmen op Caïssa-Eenhoorn, en tevens om andere familieleden aan te sporen hetzelfde te gaan doen!

Waar vind ik meer informatie en ook de voorwaarden?
Je kunt lezen over de voorwaarden en alle clubs & verenigingen in de regio die meedoen op deze Rabobank pagina. Of vraag de penningmeester, die te bereiken is op penningmeester@caissa-eenhoorn.nl

Dank voor jullie aandacht en dank voor de stemmen!
Zegt het voort!