Cultuur- en Natuurreis naar Oezbekistan voor Schakers

Beste clubgenoten, en anderen,
van 22-30 september a.s. organiseer ik een reis naar Oezbekistan die ikzelf zal gaan begeleiden. De nadruk ligt op de cultuur en natuur van Oezbekistan maar daarnaast worden bezoeken aan gelegenheden waar kan worden geschaakt (plus gegeten & gedronken) gefaciliteerd.
Sinds 2006 organiseer ik reizen naar Oezbekistan en Centraal-Azië.
Dank voor de aandacht, groeten Ardjan

In negen dagen bezoek je de hoofdstad Tashkent, de oude Zijderoute steden Samarkand en Boechara, een bergdorpje en een yurtkamp in de woestijn. En tussendoor kun je schaakclubs en pubs bezoeken in verschillende steden. We sluiten af, voor de schaakliefhebbers, met een toernooitje met lokalen in Tashkent.

De nadruk ligt op de cultuur en natuur van Oezbekistan en excursies in de oude steden. Daarnaast zal er ’s avonds kunnen worden geschaakt op aantrekkelijke plaatsen met goed eten en drinken. Deze reis is opgesteld door mijzelf, Ardjan Langedijk, lid van deze club en tevens reisorganisator naar de landen van Centraal-Azië. Het is een reis met een stevig tempo en een redelijke conditie is een vereiste.

Meer informatie over de reis inclusief de kosten en het programma is hier te vinden: https://www.centraalaziereizen.nl/reiskalender/

Leden en partners van Caïssa-Eenhoorn ontvangen €100 korting op de reissom!

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Ardjan Langedijk, tel. 06-47126409 of ardjan@centraalaziereizen.nl