Kennemer Combinatie ook bij de E teams de sterkste

Het E team van Kennemer Combinatie is in de Kreek vandaag met overmacht Noord-Hollands kampioen voor E teams van 2014 geworden. Zij wonnen al hun wedstrijden en verloren slechts twee bordpunten. Het eerste team van de organiserende vereniging Caissa-Eenhoorn behaalde een knappe tweede plaats en het team van de Waagtoren werd derde. Naast deze drie teams mag ook het tweede team (een compleet meisjesteam!) van Caìssa-Eenhoorn de NHSB vertegenwoordigen op het Nederlands kampioenschap doordat zij vierde zijn geworden. Allen gefeliciteerd en veel succes op het NK wat op zaterdag 17 mei in Den Bosch wordt gespeeld!

Klik hier voor alle (gedetailleerde) uitslagen. Klik verder voor de foto´s van de winnende teams.

Vierde plaats, het beste tweede team en een ticket voor het NK: Caìssa-Eenhoorn E2! Met v.l.n.r.: Mai Sprietsma, Veerle Sprietsma, Anouk Buijs, Aranka Verweij, Stella Duson en teamleidster Robin Duson.

Derde plaats en een ticket voor het NK: De Waagtoren E1! Met v.l.n.r.: Thijn van Veen, Michiel Wehkamp, Thien Han Cai, Amy Driesse en Anri Sagian en teamleider Leo van Steenoven.

Tweede plaats en een ticket voor het NK: Caìssa-Eenhoorn E1 met v.l.n.r.: Simon van Rossum, Martijn Visser, Joey Dirks, Joeri Kreuk en teamleider Teun van Rossum.

En Noord-Hollands kampioen voor E teams van 2014 is met overmacht geworden: Kennemer Combinatie E1 met v.l.n.r.: Luuk van Steenoven, Mihi Vlad van Schaik, Stella Honkoop, Raaf Mestrom en teamleider Ad Gorissen.

3 thoughts on “Kennemer Combinatie ook bij de E teams de sterkste

  1. Er waren inderdaad een paar verrassende uitblinkers gisteren. Er loopt in ieder genoeg talent rond! En natuurlijk erg leuk dat wij met twee teams naar het NK mogen, zal een prachtige ervaring zijn voor de jongens en meisjes!

Reacties zijn gesloten.