Jeugdraad Zwaag viert jubileum

Aankomende zondag 6 maart viert de Jeugdraad van Zwaag met haar jeugdschaaktoernooi een waar jubileum. Het toernooi wordt dan namelijk voor de 20e keer gehouden. In Cultureel centrum 'De Plataan' is de jeugd vanuit alle windstreken uitgenodigd om mee te doen aan dit altijd gezellige toernooi waarin je niet met lege handen naar huis gaat! 

Het 20e toernooi zal worden geopend door wethouder Michiel Pijl. Het zal voor Pijl een van zijn laatste optreden zijn binnen de Gemeente Hoorn. Dit aangezien hij vanaf 1 april Burgermeester van Drechterland wordt. De opening zal rond 11:30 uur zijn in Cultureel centrum De Plataan. Daarna zal er in verschillende leeftijdsgroepen worden gespeeld om de prijzen (prijsuitreiking rond 16:00 uur). Kenmerkend voor het toernooi is dat het altijd een gezellig, gemoedelijk en vooral ook sportief toernooi is, en dat gaat het ongetwijfeld dit jaar ook weer worden!

Net als voorgaande jaren verwacht organisator Ben Takken namens de Jeugdraad Zwaag rond de 60 deelnemers. Ben is zelf al vele jaren actief als jeugdleider van Honky Tonk en helpt ook altijd graag mee met jeugdtoernooien en activiteiten georganiseerd door onze vereniging. Aankomende zondag kan Ben dan ook alle hulp vanuit onze vereniging uiteraard verwachten!

Vanwege het jubileum heeft Ben dit jaar voor alle deelnemers wat leuks in petto en zijn er ook kleine geldprijzen te winnen voor de oudste jeugd.

Aanmelden voor het toernooi kan tot 5 maart via Gilles Provoost (familieprovoost@quicknet.nl)

Graag tot zondag in De Plataan!

Zie de poster hieronder voor meer informatie

Naamloos