Historische uitslagen

Herrinert U zich namen als Hielco van der Zee, Iwan Wendarmin, Jan van Steenbergen en Paul van den Broek?
Wist U dat Gerrit Roos twee keer vierde is geworden?
Wist U dat Aad Laan als beste klassering de zevende plek heeft? Welk jaar was dat?
Weet U wat het eerste seizoen was dat Robbert van Dijkhuizen meedeed?
In welk jaar werd Fred Avis kampioen?
Wanneer was het topseizoen van Frans Bouwman (13e)?

Deze informatie en nog veel meer is terug te vinden in ons overzicht van historische uitslagen, dat al een tijdje beschikbaar is via de link aan de linker zijkant. Inmiddels zijn er, vooral met de ontschatbare hulp van Co Buysman, 32 seizoenen toegevoegd maar er ontbreken er ook nog heel veel. Met name 1988-89, 1993-94, 1994-95 en 2001-2002 zijn belangrijke ontbrekende seizoenen. Als iemand nog clubbladen (of andere bronnen) van die seizoenen heeft en de einduitslagen zijn daarin terug te vinden dan verneem ik dat graag.

historische uitslagen