Help Robin naar het Europees kampioenschap!

Onze clubgenote Robin Duson is in april Nederlands kampioene geworden en mag daarom meedoen aan het Europees kampioenschap in Roemenië, gehouden in september. Robin wil zich uiteraard goed voorbereiden op het EK. Daarvoor, en voor het EK zelf zoekt ze daarom ook sponsoren die haar helpen om dat allemaal te kunnen bewerkstelligen. Alles is dan ook zeer welkom!

18838463_1491673674228638_1580210098_oLees verder voor het gehele bericht.

Help Robin naar het Europees kampioenschap!

In april is Robin Nederlands kampioene schaken bij de meisjes tot 16 jaar geworden. Een prachtige prestatie, waardoor ze zich heeft geplaatst voor het EK in Roemenië. Dit kampioenschap wordt gehouden van 4 tot en met 14 september.

Robin wil zich graag optimaal voorbereiden om een zo goed mogelijke prestatie te kunnen leveren in Roemenië. Vandaar dat ze extra trainingen volgt bij IM Jop Delemarre en in de zomer veel toernooien gaat spelen. Zo gaat ze weekendtoernooien in Utrecht en Hilversum spelen, alsmede twee negenrondige toernooien. Ze zal namelijk mee gaan doen aan het Science Park Chess tournament in Amsterdam en aan het HZ toernooi in Vlissingen.

Naast alle kosten voor deze voorbereiding moet ze zelf ook een groot gedeelte van de reis- en verblijfkosten voor het EK opbrengen. Ze is daarom ook hard op zoek naar sponsoren die haar daarbij kunnen helpen!

Alle bijdragen, tips en ideeën zijn dus van harte welkom! Als jullie bijvoorbeeld personen of bedrijven kennen die haar zouden kunnen helpen, komt Robin daar graag mee in contact.

Ze is uiteraard bereidt om een eventuele tegenprestatie te leveren, afhankelijk van de bijdrage. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm een internetpartij spelen of het geven van een simultaan op een school of bedrijf.

Ze heeft ook een eigen website met meer informatie: www.duson.info.  Neem gerust een kijkje.