CE 1 en CE 2 komen bij Dick

Komende zaterdag hebben Caïssa-Eenhoorn 1 en 2 hun eerste thuiswedstrijden van dit seizoen. Ze spelen tegen Philidor (Leiden) en En Passant 2 (Bunschoten-Spakenburg). Echter niet in De Kreek, maar in de binnenstad van Hoorn. Er wordt geschaakt in petit restaurant Chez Dick, Ramen 10, in de zaal waar eind augustus de jaarvergadering was.

De weersverwachtingen zijn goed en dan kan bijvoorbeeld een wandeling door het historische centrum van onze stad mooi gecombineerd worden met een bezoekje aan de interim-speelzaal. Beide wedstrijden beginnen om 13.00 uur. Meestal stijgt de spanning, als er een uur of drie is gespeeld. Er is overigens wel markt; een auto parkeren zal wat lastiger zijn dan normaal bij De Kreek. Maar een fiets kun je overal kwijt.

Ons vlaggeschip heeft de eerste wedstrijd met 4½-3½ gewonnen, het tweede met dezelfde cijfers verloren. Morele steun is altijd welkom.