Thuisscore honderd procent

Het gaat voorlopig goed in de thuiswedstrijden van Caïssa-Eenhoorn. Er zijn er nu vier gespeeld (twee in de KNSB-competitie en twee in de NHSB-competitie) en alle duels leverden winst op. Caïssa-Eenhoorn 5 maakte dinsdagavond het kwartet vol met een 5½-½ zege op De Groene Zes/Schaaklust 2.

Wout Druijf, debuterend teamleider bij Caïssa-Eenhoorn heeft bordpunt 3½ opgehangen, waarmee de winst van het zestal zeker is.

Wout Druijf (debuterend teamleider bij Caïssa-Eenhoorn 5) heeft bordpunt 3½ opgehangen, waarmee de winst van het zestal zeker is.

De successen begonnen met het eerste en tweede team die op zaterdag 7 oktober in eigen huis respectievelijk Philidor uit Leiden (5½-2½) en En Passant 2 uit Bunschoten-Spakenburg (4½-3½) versloegen. Caïssa-Eenhoorn 4 volgde met een minimale overwinning op KTV 2 (Enkhuizen) en het vijfde bleef dus niet achter door de Bovenkarspels/Andijkse combinatieploeg te kloppen.

Caïssa-Eenhoorn 3 heeft op 7 november zijn eerste thuiswedstrijd. De druk om te presteren moet immens zijn.

Publieke belangstelling bij de tweede partijen van Caïssa-Eenhoorn 5 - De Groene Zes/Schaaklust 2 die nog aan de hang zijn. Sander Koning (links) zal Eugène Koomen verslaan en kopman Frans Kragten doet hetzelfde tegen Nico Weel, waardoor de eindstand op 5½-½ komt.

Publieke belangstelling bij de partijen van Caïssa-Eenhoorn 5 - De Groene Zes/Schaaklust 2 die nog aan de gang zijn. Sander Koning (links) zal Eugène Koomen verslaan en kopman Frans Kragten doet hetzelfde tegen Nico Weel, waardoor de eindstand op 5½-½ komt.