Lenteveteranentoernooi vanaf 26 februari

Op 26 februari begint het NHSB Lente-veteranentoernooi weer. In zeven ronden Zwitsers wordt in vier groepen gestreden om de veteranentitel van de NHSB. Let op: we beginnen een week eerder dan anders, we starten een half uur eerder dan anders (13:00) en we spelen ergens anders (namelijk in de Huesmolen). Bijna alles is dus anders, maar de gezelligheid van het toernooi blijft als altijd.

Lees hier alles over dit toernooi.

Resultaatrapportage eerste kwartaal

De resultaatrapportage van de interne over het eerste kwartaal is helaas niet goed gegaan. De resultaten gaan niet verloren; ze worden nu meegenomen in de rapportage over het tweede kwartaal, en worden dus zichtbaar in de KNSB rating van augustus.

Jan Tuinstra overleden

Op 26 mei is Jan Tuinstra overleden. Hij was al geruime tijd ziek.

Maandag 1 juni is de afscheidsplechtigheid in het crematorium. Vanaf 12:45 uur is er gelegenheid tot een persoonlijk moment van afscheid; aansluitend vindt om 13:30 uur de plechtigheid plaats.

 

Herinnering: Algemene ledenvergadering 26 augustus

Aankomende dinsdag start het seizoen met de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De aanvang is om 20.00 uur in MFA de Kreek (Meetketting 1-3, Zwaag)

Wij hopen dat zoveel mogelijk leden aanwezig zullen zijn, eventuele afmeldingen kunnen worden gemeld bij de secretaris.
De agenda en begeleidende stukken (in de agenda aangegeven met een *) zijn vandaag naar de leden toegestuurd via de e-mail. Mocht u deze niet ontvangen hebben, kunt u tevens contact opnemen: secretaris @ caissa-eenhoorn.nl.

Agenda
1. Opening Lees verder

Jan Haijer

Ons heeft het bericht bereikt dat zaterdagochtend Jan Haijer is overleden. Hij zou deze maand 92 zijn geworden.

Met Jan Haijer verliezen we een bijzonder clubgenoot. Hij was niet alleen tot het eind een sterk schaker; hij bleef ook altijd goed op de hoogte van de theorie en scherp in de analyse. Zijn lange leven was altijd gevuld met schaken. Eerst vele jaren bij Staunton en toen vele decennia in Hoorn. Daarnaast was hij een begenadigd schrijver en kon hij prachtig vertellen.

Hij bleef tot een maand geleden schaken. Voor de laatste ronde van de competitie meldde zijn vrouw Sientje hem af, omdat hij een tia had gehad. Daarna ging het snel bergaf met Jan. Een beroerte volgde en Jan belandde in het ziekenhuis. Hij mocht niet meer herstellen.

Wij wensen Sientje en zijn overige familie alle sterkte toe in de verwerking van dit verlies.