Steun de Club!

Onze vereniging doet mee aan de Rabo ClubSupport actie van de Rabobank.

Wat is dat?
Een actie waarbij leden van de Rabobank West-Friesland kunnen stemmen op clubs & verenigingen die zich hebben aangemeld voor de actie en die een maatschappelijk verantwoord bestedingsdoel hebben opgegeven. Wij hebben als bestedingsdoel opgegeven:

Het blijven trainen van de hersenen is belangrijk om gezond ouder te worden.
Als schaakvereniging laten we graag nog veel meer mensen kennis maken met het spel dat ons zoveel plezier geeft en onze hersenen vitaal houdt. En dat kunnen we door schaakcursussen aan te bieden aan de bewoners van Hoorn en omstreken. Daarnaast verbindt schaken alleenstaanden. Om de cursussen te kunnen geven zullen wij ruimtes en gediplomeerde trainers moeten inhuren, kosten die buiten onze begroting vallen.

Hoe werkt het?
Alle leden vanaf 12 jaar mogen via een button op de homepage van Rabobank vijf stemmen uitbrengen op verschillende clubs & verenigingen in de regio West-Friesland. Hiervan mogen maximaal twee stemmen op één en dezelfde club of vereniging! De actie loopt van heden t/m 25 oktober.
Stemmen via de Rabobank app kan ook, je vindt de instructie hier.

Wat willen wij hiermee bereiken?

Uiteraard hopen we op zoveel mogelijk stemmen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de vereniging en voor de trainingen. Daarom vragen we iedereen die bij de Rabobank bankiert om te gaan stemmen op Caïssa-Eenhoorn, en tevens om andere familieleden aan te sporen hetzelfde te gaan doen!

Waar vind ik meer informatie en ook de voorwaarden?
Je kunt lezen over de voorwaarden en alle clubs & verenigingen in de regio die meedoen op deze Rabobank pagina. Of vraag de penningmeester, die te bereiken is op penningmeester@caissa-eenhoorn.nl

Dank voor jullie aandacht en dank voor de stemmen!
Zegt het voort!