Sponsormuntenactie van Deen levert Caïssa-Eenhoorn € 500 op

De laatste sponsormuntenactie van Deen Supermarkten heeft Caïssa-Eenhoorn € 500 opgeleverd. Vanmiddag kreeg oud-voorzitter Co Buysman de symbolische cheque overhandigd van assistent-manager Marc Pietersz.

De symbolische cheque met op het bord de probleemstelling die speciaal voor de Deen-actie is gecomponeerd.

Een kleine maand geleden was de Hoornse schaakvereniging met een promotieteam aanwezig bij de ingang van het Deen-filiaal aan het Aagje Dekenplein. Op de eerste zaterdag van augustus speelden Robin Duson, Robbert van Dijkhuizen en Kevin de Rooij in de buitenlucht talrijke snelschaakpartijen om aandacht te trekken. Ook werd aan het winkelend publiek gevraagd de koker van Caïssa-Eenhoorn – een van de vijf, met nog vier verenigingen – niet te vergeten, als het bij de kassa sponsormunten had gekregen.

Omdat Deen Supermarkten is verkocht, was het de laatste actie. Dat kon men op de cheque lezen. Waar een jaar geleden ‘Dat is lekker thuiskomen’ de slogan was, stond het werkwoord nu in de verleden tijd. Het pand aan het Aagje Dekenplein gaat overigens naar Albert Heijn.

Marc Pietersz, assistent-manager bij Deen Supermarkten, heeft de symbolische cheque overhandigd aan Co Buysman die er ook een bos bloemen bij krijgt.