Steun Caïssa-Eenhoorn met de Vomar ‘Club is Koning’ actie

Wederom stelt een bedrijf clubs in de gelegenheid om een centje bij te verdienen. Deze keer heeft supermarktketen Vomar een actie die we graag onder de leden promoten.
Met ‘Club is Koning’ verdienen leden (of hun familieleden) geld voor de club simpelweg door hun Vomar klantkaart te verbinden aan de club. En dat kan via de unieke clubcode die we van Vomar hebben ontvangen: CAHO2021 (na de H eerst een letter O, dan na de 2 het getal 0).

Hoe werkt het? Vomar legt het als volgt uit.

Heb je al een Klant-is-Koning kaart? Dan kun je in je eigen online Klant-is-Koning kaart omgeving je kaart koppelen aan de club waar je voor wilt sparen. Om je Klant-is-Koning kaart te koppelen aan de juiste club heb je de unieke Clubcode nodig. Als je Klant-is-Koning kaart is gekoppeld, kun je direct starten met het spekken van de clubkas door simpelweg boodschappen te doen bij Vomar.
Heb je nog geen Klant-is-Koning kaart? Dan kun je een kaart in één van onze winkels halen of in de Vomar-app een digitale kaart aanmaken. Bij het aanmelden van jouw Klant-is-Koning kaart kun je de kaart dan ook direct koppelen aan jouw club met de unieke Clubcode.

Voor alle vragen over deze actie van Vomar zie deze webpagina van de supermarkt: https://www.vomar.nl/cik/veel-gestelde-vragen-club-is-koning-sparen
Vomar keert 0,5% van het totale bedrag dat je aan boodschappen uitgeeft uit aan onze club en doet dat eens per kwartaal.

Namens de penningmeester en de overige bestuursleden bedankt!