Simultaan tegen GM Dimitri Reinderman en Rapid achtkamp met IM Eline Roebers op 23 september

Het jubileumjaar 2023 is voor Caïssa-Eenhoorn nog niet afgelopen en daarom zijn we verheugd een volgend evenement aan te kondigen!
Op zaterdag 23 september zal GM Dimitri Reindermanin onze vaste speellocatie De Kreek in Hoorn simultaan geven. Voor deze simultaan zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar!

IM Eline Roebers zal met spelers uit ons eerste en tweede team een Rapid achtkamp spelen.

Inschrijving is mogelijk via een email naar penningmeester@caissa-eenhoorn.nl. Vol is vol! De kosten bedragen €10 voor volwassenen en €5 voor jeugd tot 18 jaar en kunnen ter plekke worden voldaan (liefst pinnen, gepast geld kan ook). Leden van Caïssa-Eenhoorn kunnen kosteloos meedoen.
De simultaan start om 10:30 uur (let op: anders dan eerst aangekondigd) en de achtkamp om 11:00 uur.  Deelnemers aan de simultaan dienen zich uiterlijk 10:15 uur te registreren. De zaal is open vanaf 10:00 uur.
Toeschouwers zijn van harte welkom.

Ter introductie van Dimitri en Eline:

GM Dimitri Reinderman
Geboren in 1972 in Hoorn, oud-lid van Caïssa, grootmeester sinds 1998, Nederlands kampioen in 2013.

IM Eline Roebers
Geboren in 2006, wereldkampioene meisjes tot 14 jaar in 2020, internationaal meester sinds 2022, Nederlands kampioene in 2023.

Na afloop van de simultaan kunnen deelnemers en bezoekers meedoen aan de borrel en barbecue die De Kreek in het kader van Nationale Burendag vanaf 16 uur aanbiedt. De kosten bedragen €25 p.p. (kinderen tot 8 jaar half geld). Meer informatie en inschrijving via www.dekreekhoorn.nl/nieuws/

Ardjan Langedijk, penningmeester Caïssa-Eenhoorn