Beginners cursus (1)

Afgelopen dinsdag is de ledenwerfcampagne officieel van start gegaan. Vanaf zes januari organiseren wij een cursus voor beginners die zeven weken duurt. Huidige leden die mensen werven voor de cursus kunnen tien euro verdienen als iemand lid wordt.

De cursus is gericht op huisschakers en mensen die nog nooit hebben geschaakt maar het wel zouden willen leren. Er wordt gebruikt gemaakt van de officiële en succesvolle Stappenmethode. Demobord_Ronald Cursusleider is de ervaren trainer en zevenvoudig clubkampioen Ronald Ritsema. De cursus wordt gegeven tijdens onze clubavond. Eerst wordt er in een apart lokaal lesgegeven. Daarna wordt een partij gespeeld in de zaal waar de interne competitie wordt gehouden. Elke avond zal voor de cursisten plaatsen worden vrijgehouden. In week vijf doen de cursisten mee met onze rapid-avond. Na afloop wordt de partij geanalyseerd in de sfeervolle bar. Wij hopen dat iedereen zo op een ontspannen manier kennis met elkaar kan maken. De officiële cursus pagina is te vinden onder het menu “Cursus”. Speciaal voor de cursisten en potentiële nieuwe leden is er ook een nieuwe informatie pagina aangemaakt: "Wie zijn wij". Te vinden onder het menu "Info".

Huidige leden die mensen werven voor de cursus kunnen tien euro verdienen als iemand lid wordt. Jeugdleden kunnen ook hun ouders opgeven. Er geldt geen maximum voor het aantal aan te brengen cursisten. Als het nieuwe lid de contributie heeft betaald voor het seizoen 2015-2016 wordt er uitgekeerd. Het bestuur en leden van de ledenwerfcampagne zijn uitgesloten voor deze bonus.

cursus informatie
deelnemers cursus
cursus blog