Bijna 1000 foto's op facebook

De facebook-verwijzing op de website van Caïssa-Eenhoorn is toch wel een handig instrument. Zo kun je heel snel zien wat er in de afgelopen paar jaren bij onze schaakclub is gebeurd.

Misschien heb ik me in de gauwigheid ergens verteld, maar er staan minstens 964 foto's op facebook. Het kan er ook eentje meer zijn. Kampioenschappen, toernooien, clubavonden, speciale activiteiten, het hele overzicht geeft een mooi beeld van een levendige denksportvereniging. Wie nu nog zegt dat schaken saai is, heeft een te donkere zonnebril op.

Er zijn voorts bij enkele oudere berichten foto's geplaatst. Zo toont onze kersverse snelschaakkampioen Ronald Ritsema de wisselbeker en oorkonde (verslag 31 december) en is Peter Holscher te zien in Bad Wiessee ('Schaken in Duitsland', 29 december). In actie in de speelzaal en analyserend op het balkon.