Caïssa-Eenhoorn met grote groep naar Tata

Als de drie amateuronderdelen van het Tata Steel-toernooi het maximum aantal deelnemers halen, dan komen er 1760 schakers in actie. Daartussen zitten 28 spelers van Caïssa-Eenhoorn. Zullen we ze in de drukte herkennen?

De belangstelling van onze clubgenoten voor het evenement in Wijk aan Zee blijft toenemen. Dat is vooral te zien in de tienkampen. In 2016 negen man, in 2017 dertien, in 2018 elf en deze maand vertegenwoordigen veertien spelers onze vereniging. Bij de weekendvierkampen zijn de opeenvolgende aantallen tien, acht, acht en tien en bij de dagvierkampen zes, twee, vijf en zes.

De weekendvierkampen beginnen komende vrijdag, de dagvierkampen op maandag 14 januari. Op vrijdag 18 januari gaan de tienkampers van start en zij spelen door tot en met zondag 27 januari, met donderdag 24 januari als rustdag.

Wie spelen er in sporthal De Moriaan (en wellicht enkelen in café De Zon) namens Caïssa-Eenhoorn? Hierbij het overzicht met tussen haakjes de groep, waarin zij zitten:
Weekendvierkampen: Jerrel Thakoerdien (1), Arjon Buikstra (2), Alexander Geerts (2), Tom Balla (3), Piet Aardenburg (5), Martijn de Wit (6), Wout Druijf (7), Xander Kaptein (8), Kevin de Rooij (8) en David Verweij (8).
Dagvierkampen: Jochem Woestenburg (2), Ger Roos (5), David Groen (6), Aad Laan (6), Roel Ridderikhoff (7) en Kevin de Rooij (8).
Tienkampen: Peter Holscher (2), Ardjan Langedijk (2), Nick Manshanden (2), Robin Duson (3), Robbert van Dijkhuizen (3), Peter Poncin (3), Fred Avis (5), Vladimir Bartels (5), Co Buysman (5), Erwin Brouwer (6), David Groen (6), Sander Koning (6), Jan Kuin (8) en Jessica Stratmann-Koning (8).

De kans is aanwezig dat in de tienkampen een oud-clubgenoot een van de opponenten is. Ronald Ritsema en Abel Romkes hebben zich eveneens aangemeld en zijn in groep 3 ingedeeld.

1 thought on “Caïssa-Eenhoorn met grote groep naar Tata

  1. Vergeet niet de man die misschien wel het meest van alle met Tata te maken heeft dit jaar. Sernin is één van de fluitisten en in die functie waarschijnlijk meer in Wijk aan Zee aanwezig dan alle anderen.

Reacties zijn gesloten.