Arlette en Robin actief op NK’s

Voor Caïssa-Eenhoorn krijgt 2019 een bijzonder tintje. Op de Nederlandse kampioenschappen voor vrouwen en voor meisjes tot en met 20 jaar wordt onze vereniging vertegenwoordigd, respectievelijk door Arlette van Weersel en Robin Duson. Het is niet eerder gebeurd dat clubgenotes in één jaar op beide evenementen actief zijn.

Arlette treft van 1 tot en met 7 juli veel bekenden. Twee jaar geleden nam ze voor het laatst deel aan het NK en toen waren Zhaoqin Peng (over tweeënhalve maand titelverdedigster), Tea Lanchava, Maaike Keetman en Anna-Maja Kazarian ook haar opponentes. De overige drie speelsters zijn Rosa Ratsma, Iozefina Paulet en debutante Machteld van Forest. Het NK heeft plaats in Amsterdam (Tolhuistuin). Voor Arlette is het haar elfde titelstrijd.

Robin komt eerder in actie. Het Nederlands kampioenschap voor meisjes tot en met 20 jaar begint op zondag 28 april en duurt een week. In Hotel Van der Valk in Assen is onze clubgenote titelverdedigster. Ze heeft de hoogste rating (1990) en neemt het op tegen Alisha Warnaar (1906), Anna Martinez (1867), Feline Waardenburg (1769), Marlinde Waardenburg (1710), Femke Koning (1595), Pascalle Monteny (1591) en Wyona van de Poel (1431).

1 thought on “Arlette en Robin actief op NK’s

Reacties zijn gesloten.