Caïssa-Eenhoorn komt met € 750 lekker thuis

Dat is lekker thuiskomen. Het is niet alleen de slogan van Deen Supermarkten, maar ook het gevoel vanmiddag na een bezoek aan het filiaal aan het Aagje Dekenplein in Hoorn. De sponsormuntenactie van de winkelketen heeft Caïssa-Eenhoorn € 750 opgeleverd.

Aranka Verweij (links) en Stella Duson, allebei chess princess van Caïssa-Eenhoorn, met bloemen en de symbolische cheque.

Vijf weken eerder kwamen de jeugdleden Aranka Verweij, Stella Duson en Mason Brouwer voor de ingang van de supermarkt in weer en wind (regen en storm) in actie om zoveel mogelijk sponsormunten bij de klanten van Deen in te zamelen. Gelijktijdig werden enkele meters verder op het artistieke bankje met ingemetseld schaakbord een flink aantal partijen gespeeld om zo belangstelling te trekken voor onze schaakvereniging en de actie. Dat waren enkele succesvolle uurtjes, want veel mensen deden een duit in de ‘collectebus’, waarmee Co Buysman rammelde. Ook in de schaakkoker achter de kassa verdwenen veel sponsormunten.

Vanmiddag werd de opbrengst bekend gemaakt. Scoutinggroep Martin Luther King, Showband Hoorn, Watersportvereniging Hoorn en Caïssa-Eenhoorn waren de verenigingen, waaraan de Deen-klanten hun munten konden doneren. Vertegenwoordigers van de vier clubs kwamen bijeen in de supermarkt aan het Aagje Dekenplein om de symbolische cheques in ontvangst te nemen. Filiaalmanager Dirk-Jan Slagter heette hen hartelijk welkom en reikte bij de broodafdeling de cheques uit. Mason moest voetballen, waardoor Aranka en Stella namens onze club aanwezig waren.

Voor Caïssa-Eenhoorn is de sponsoractie van Deen een flinke steun. Door het coronavirus komt er minder binnen aan lidmaatschapsgeld en vallen de huurkosten hoger uit. De club wil blijven investeren in de jeugd en dan is het bedrag van € 750 een welkome ondersteuning.

Dirk-Jan Slagter, filiaalmanager van Deens supermarkt aan het Aagje Dekenplein, spreekt de vertegenwoordigers van de vier clubs toe. Stella Duson (links) en Aranka Verweij luisteren namens Caïssa-Eenhoorn.

De 'cheque' wordt overhandigd.

En bloemen voor de dames.

Deen-filiaalmanager Dirk-Jan Slagter en het Caïssa-Eenhoorn-duo Aranka Verweij/Stella Duson tussen de andere drie clubvertegenwoordigers.

Aranka en Stella op de plek in de supermarkt, waar tijdens de sponsormuntenactie de kokers van de clubs stonden.

 

2 thoughts on “Caïssa-Eenhoorn komt met € 750 lekker thuis

  1. Dat is zeker lekker thuiskomen Co 🙂
    Dank voor jullie inzet, en fijn dat jullie aanwezig konden zijn bij de uitreiking!

  2. Fantastisch bedrag. Ik ben er ook van overtuigd dat als Aranka, Stella en Mason zich niet bij de ingang van Deen hadden geposteerd om onze club zo te promoten, het bedrag zeker lager uitgevallen zou zijn. Petje af voor deze clubleden.

Reacties zijn gesloten.