Ger Roos verbaast vriend en vijand

Nu er in de competitie ruim 1/3 is gespeeld begint zich zo langzamerhand een klein kopgroepje af te scheiden en heel opvallend is dat daar ook onze secretaris bij is.

Terwijl secretaris Ger Roos (links) benieuwd is naar de zet van Gijs Leene in de topper tegen Robin Duson, kijkt Willem van der Veen naar de stelling in de partij Jessica Stratmann-Koning - Roel Ridderikhoff.

Lees verder

Gedoodverfde kampioen onderuit

De clubcompetitie is nog net niet beslist en alles hangt dus af van de laatste ronde volgende week.

Voor aanvang van de 33e en voorlaatste clubronde werd Vladimir Bartels in het zonnetje gezet voor zijn prestaties op het NK van de C-jeugd. Vladimir werd gedeeld zevende en op weerstandspunten elfde. Van Caïssa-Eenhoorn-voorzitter Co Buysman heeft hij zojuist een waardebon gekregen.

Lees verder

Competitie vroegtijdig beslist?

Voor mij wat vreemd om een verslag te maken, terwijl ik de meeste partijen in deze 32e ronde zelf niet heb kunnen volgen. Maar na het voetbal op TV hoefde ik maar 100 meter te lopen om toch nog wat impressies te verzamelen.

Voor aanvang van de 32e ronde werd Robin Duson voor haar tweede plaats bij het NK A-meisjes in het zonnetje gezet. Van Caïssa-Eenhoorn-voorzitter Co Buysman ontving zij een attentie, van zo'n vijftig clubgenoten een applaus.

Lees verder

Titelrace in beslissende fase met nog 3 ronden te gaan

Wie bij de start van het nieuwe seizoen gevraagd was naar mogelijke kandidaten voor het clubkampioenschap had zeker niet de naam van Gijs Leene genoemd. Maar de laatste maanden is  duidelijk te zien geweest dat zijn ijzersterke optredens menigeen al in het stof heeft doen bijten.

Peter Holscher - Peter Poncin is een halvefinalepartij van Caïssa-Eenhoorn die geen winnaar krijgt. Pas in de tweede verlenging slaat Peter Poncin toe en plaatst zich voor de finale tegen Ton Wessels.

Lees verder

Nieuwe koploper in spannendste interne sinds jaren

Een ieder die op dinsdagavond zomaar De Kreek binnenloopt, zal zich verwonderen over het grote aantal leden die enthousiast wekelijks hun partij komen spelen. De laatste maand is het steeds volle bak en zijn er vaak tafels te kort. Ook in deze 27e ronde weer enkele aansprekende ontmoetingen.

Hans de Vries, halvefinalist in het bekertoernooi, neemt het op tegen Kevin de Rooij, meesterklassespeler bij de C-jeugd. Naast hen de topper Peter van Waert - Nick Manshanden.

Lees verder